Ternion ICO platformas pārskats






Ternion ir licencēta digitālās apmaiņas platforma, kas ir integrēta ar Fiat vārti un komerciāliem pakalpojumiem. Tā cenšas paplašināt kriptovalyutnogo pieejamību tirgū, savienojot mūsdienu finanšu pakalpojumus ar decentralizētām finanšu sistēmām, kas atvieglo un veicina inovācijas finansēšanas kriptovom Turklāt Ternion kā mērķi veicināt inovāciju kriptofinansirovanii, attīstot kriptvūžu, kas reāli atbalsta peļņu nesošs bizness nevis spekulācijas, bet gan tirgus dabisko spēku dēļ.

Neviena Ternion kopiena platformā, kuras mērķis ir risināt dažas problēmas, kas ietekmē sistēmas cryptovalyutnyh šodien, piemēram, ICO uzticības trūkums viņu digitālo aktīvu drošību, kriptoobmenah ar mazāk stingriem standartiem nekā tie, kas noteikti tradicionālās brokeru sabiedrības un grūtības, kā veikt maksājumus ar kriptotermīnu.

Ternion ekosistēma

Ternionas ekosistēmu veido trīs komponenti, kas sadarbojas un Ternion atbalsts (TRN) ir noderīga apmaiņas platforma.

Exchange

Exchange Ternion ir pieņemama, pieejamu un efektīvu apmaiņas platforma, kas ļauj lietotājiem pārvērst kriptogrāfisko šifrēšanu, fiat uz kriptogrāfiju un kriptogrāfiju. Galvenais apmaiņas mērķis ir piedāvāt criptomoneadores integrētu risinājumu.

Ternion maksājumu apstrādātājs

Maksājumu apstrādātājs veicina maksājumus starp piegādātājiem un saviem klientiem. Lietotāji saņem debetkarti, ko viņi var izmantot, lai veiktu maksājumus. Pakalpojumu sniedzēji var izvēlēties saņemt apstrādātus maksājumus fiat vai kriptogrāfijas piešķiršanas režīmā.

Ternion likviditātes fonds

Tas ir pārējo divu komponentu pamats. Tas garantē, ka TRN žetonu inflācija nenotiek un nesaglabās uzkrātos līdzekļus Ternion platformas attīstībai.

Ternion token

TRN ir tokens, kas ir saderīgs ar ERC20, kas platformā piedāvā lietderības žetonu, lai apmaksātu komisijas par izmaiņām vai nododot žetonus Ternion apmaiņā. Turklāt marķieri nodrošina savietojamību ar visiem ERC20 savietojamiem marķieriem, kas dod labumu visiem Ternion ekosistēmas lietotājiem.

Kāpēc ieguldīt Ternionā?

Platforma ir pieejama, izmantojot mobilo platformu lietojumprogrammu un tīmekļa lietojumprogrammu, kas ir ērti pieejama ne tikai institucionālajiem spēlētājiem, bet arī jebkuram mazumtirgotājam.

Ternion katru gadu veic platformas darījumu un darbības pārbaudi, lai nodrošinātu pārredzamību un uzticamību, informējot sabiedrību par jebkādu turpmāku progresu.

Ternion Exchange ir Eiropas komerclīgums un atbilst visiem Eiropas standartiem, kas noteikti attiecībā uz vilciena transmisiju, lai veiktu ātru pārbaudi.

Platformai ir pilna klientu apkalpošana, kas pat satur augstāko vadību, kas palīdzēs klientiem, ja viņiem ir problēmas vai problēmas saistībā ar Ternion.

ICO Ternion parametrs (TRN signāls)

Žetoni: TRN

Token protokols: ERC20

Kopējais marķieris : 95,000,000 TRN

Žetona piegāde iepriekš pārdošanai: 22 500 000 TRN Žetonu

piegāde SIO laikā: 53 500 000 TRN

Pirmspārdošanas datums: aktīvs līdz 28.jūnijam , 2018. gads.

ICO Datums:

apaļa līdz 29.augustam 29. augustā Valūtas kurss: 1 TRN 0,65 USD

B solis 30. Augusts 30. Oktobris maiņas kurss: 1 TRN 2,10 USD

C rinda 1. Novembrī, 30. Decembrī maiņas kurss: 1 TRN 3,23 USD

Mīkstais segums: 5 000 000

Hardcover: 65 000 000



Sīkāka informācija:

Tīmekļa vietne: https://ternion.io








Comments

Popular posts from this blog

EXCHASE = Decentralized exchange service

NETSCOUTERS PRESENTANDO

Pangkalahatang-ideya ng Terryon ICO platform